Můj kousek štěstí

Snaží se zachránit manželství?

Přizná barvu?

Nedávno byla blondýna, předtím tmavovláska, teď je z Tatiany Dykové (45) ohnivá zrzka.

Herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty se podle některých lidí snaží, aby byla pro svého mladšího manžela Vojtěcha Dyka (38) neustále atraktivní, a herec tak nemusel koukat po jiných ženách. Jenže se povídá, že ač se herečka usilovně snaží, tak se jí plán na sto procent plnit nedaří. Situace je podle mnohých celkem vážná.

Snad nežárlí...

Vypadá to, že problémy začaly už před více než rokem, kdy Dyk natáčel seriál Pan profesor. Tam se měl sblížit s atraktivní kolegyní Beá­tou Kaňokovou (34), se kterou údajně prožil bouřlivý románek.

Dyk je přece jen o sedm let mladší. Strach, že jí uteče za jinou, musí být nesnesitelný.

„Doufám, že nežárlí,“ prohlásila tehdy potutelně brunetka na adresu Dykové, když s jejím manželem točila lechtivé scény. Ať už hercova manželka žárlila, nebo ne, v zákulisí českého showbyznysu se říká, že od natáčení seriálu je mezi manželi zvláštní napětí, jako by si všechno dostatečně nevyříkali, nebo snad dokonce Dyk v nějakých záletech pokračoval.

Jen přátelé?

Pro herečku je asi všechno ještě o to složitější, že už si jedním krachem manželství prošla. S producentem Pavlem Čechákem (48) má syna Cyrila (14) a Františka (18) a podle všeho konec jejich manželství také přicházel pozvolna.

Začali se jeden druhému postupně odcizovat, až si vlastně neměli co říct, a zjistili, že potřebují změnu. Tatiana se pak začala objevovat čím dál častěji po boku Dyka. Ale s ním to nebylo žádné bláznivé zamilování, nesedla si z něj, jak se říká, na zadek.

V seriálu Případy mimořádné Marty měla její postava blízko k Romanu Zachovi.

Sama tvrdila, že si nedokázala představit, jak důležitý v jejím životě bude. Je tedy otázka, jestli je mezi nimi opravdu silná chemie, nebo spíš něco, co se podobá jen dobrému přátelství.

V takovém případě by se manželství mohlo rychle rozpadnout, zvlášť, pokud by jeden z nich narazil na jinou, vášnivou známost. A mohl by to být právě herec, kdo propadne kouzlu jiné ženy.

Je to marné?

Zlé jazyky tvrdí, že si Dyková může obarvit hlavu klidně namodro, ale stejně to ničemu nepomůže, pokud se manželova pozornost už soustředí jinam, k jiné ženě. Až tak daleko to mezi nimi zašlo?

Některé zdroje naznačují, že je momentálně drží pohromadě jen starost o společného syna Aloise (10). Pokud je to pravda, tak je i toto slavné manželství na prahu rozvodu. Na druhou stranu spolu došli daleko, a takový vztah stojí za záchranu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden