Můj kousek štěstí

Komu posílá Lucie Benešová dráždivé vzkazy?

Manžel jen zírá.

Buď manželovi přišla na milenku, nebo chce někoho urvat pro sebe. Nic jiného v tom podle mnoha lidí být nemůže. Proč by se jinak neustále vystavovala?

Vypadá skvěle! Herečka ze seriálu Slunečná má postavičku, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší kolegyně. A Lucie Benešová (49) se nebojí ukázat tu v krajkové košilce, jindy v oblečku, který nechává vyniknout jejím vnadám apod. Zřejmě chce svým fanynkám dokázat, že žena je krásná i ve zralejším věku, říká se však, že blondýnka k odhalování má ještě další důvod.

Přišla mu na milenku?

Její manželství s Tomášem Matonohou (52) podle všeho už delší dobu není procházkou růžovou zahradou. Herečka snad proto stále častěji utíká na svou chalupu, kterou si loni nechala postavit.

Nazvala ji Beneška, je jasné, že krásná roubenka v horách je zkrátka jejím územím. Už nějakou dobu se spekuluje, že měl její muž poměr s mladší ženou, možná s nějakou kolegyní, na druhou stranu se nikdy nic nepotvrdilo.

Samozřejmě ale Benešová může vědět víc. Je však otázka, zda by se manželé dokázali rozvést, herečka spíš chce svému muži fotkami na sociálních sítích ukázat, o co by přišel, kdyby ji opustil.

Ustojí to?

Někteří lidé však naznačují, že je to právě naopak a Matonoha je v tom tentokrát úplně nevinně. Podle nich se Benešová ve vztahu, který už trvá víc než dvacet let, začala nudit a hledá povyražení.

Podle všeho na základě svých odvážných fotek dostává spoustu vzkazů a říká se, že nechybí ani nabídky na rande a je tedy jen otázku času, kdy třeba podlehne.

Tím spíš, že Matonoha pořád někde lítá, a dokonce i někteří lidé z okruhu manželů naznačují, že by mohl s rodinou trávit víc času. Snad tuhle krizi zvládnou, byla by škoda, kdyby šli od sebe. Vždyť jsou tak hezký pár...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden