Moje šťastná hvězda

Svatba s rockerem asi jen tak nebude

Herečka má za sebou tři nepříjemné rozvody.

Říkalo se, že by si Veronika Žilková (62) mohla vzít Josef Holomáč (64). Zdá se ale, že je v poslední době všechno jinak a její čtvrtá veselka nebude.


Zářila štěstím a vypadalo to, že po boku Josefa Holomáče (64) prožívá herečka ze seriálu ZOO nejlepší období svého života. Objevily se však informace, že už se s hudebníkem nudila, a proto si prý Veronika Žilková (62) našla někoho jiného.


Hodně se skloňuje jméno Pavla Nečase (58), někteří lidé naznačili, že během natáčení ZOO to mezi nimi bylo hodně žhavé a rozuměli si. Herečka bývalého basáka skupiny Argema možná nikdy nebrala jako svého plnohodnotného partnera. Vždyť to není tak dávno, co o něm mluvila jen jako o kamarádovi.


S jejich láskou to možná není tak žhavé, jak se zdá.

Už se jednou rozvedl

Nečas platí za velkého sympaťáka, nikdo by se nemohl příliš divit, pokud by mu Žilková podlehla. Na druhou stranu je otázka, jestli by takový vztah měl vůbec nějakou naději na úspěch. Herec je totiž ženatý, jeho chotí je režisérka Ariana Raková.

Pravdou však je, že v minulosti už ukázal, že s rozvodem nemá problém, když se rozešel s herečkou ze seriálu Jedna rodina Zuzanou Vejvodovou (43). Žilkové hraje do karet, že vypadá stále moc dobře a je o ní známé, že nemá žádný problém postarat se i o domácnost. Pro Holomáče by to samozřejmě nebyla dobrá zpráva.

Je možné, že Pavel Nečas (58)  šarmantní herečce zamotal hlavu.

Udělá pro ni vše na světě

Před pár týdny vzal Žilkovou na romantickou dovolenou a možná si maloval, jak svůj vztah utuží. Jenže na ní podle některých lidí až příliš visel, tlačil a dělal všechno, co jí na očích viděl. Také se kvůli ní rozvedl. V redakci jsme se shodli na tom, že by měl každopádně o Žilkovou bojovat. Je totiž jasné, že lhostejný jí určitě není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden