Moje šťastná hvězda

Další svatba, nebo rozchod?

Herečka VERONIKA ŽILKOVÁ (62) je volná. Otázka je, na jak dlouho. JOSEF HOLOMÁČ (63) by ji prý chtěl požádat o ruku. Jak to skončí?


Dvacetiletá životní etapa Veroniky Žilkové (62)Martina Stropnického (66) oficiálně skončila na den Památky zesnulých. Jak symbolické! Jsou tedy konečně rozvedeni, v případě herečky ale její „svobodný“ život nemusí trvat dlouho.


Povídá se totiž, že ji chce její současný partner Josef Holomáč (63) co nevidět požádat o ruku. Jenomže je klidně možné, že bývalý basák skupiny Argema se se zlou potáže. Žilková se totiž podle mnoha zákulisních informací do dalšího manželského svazku nepožene.


Čtyřikrát zradil


Rozvod se Stropnickým totiž oslavila po svém: „Prodám obnošený snubní prstýnek, zn. levně. Jsem zase svobodná,“ napsala si na internet. Rozhodně to nevypadá, že by na tom chtěla něco měnit. „Jednou zemřeme všichni a exmanžel by mohl mít na hrobě nápis: Zde leží muž, který čtyřikrát zradil své ženy a jejich děti,“ pokračovala ve „smuteční“ řeči Žilková.


Nevěrník se podle herečky vykašlal na rodinu.

Narážela na to, že Stropnický kromě ní dvakrát opustil i svoji první a druhou ženu Lucii Stropnickou (67) , rozenou Borovcovou, s níž má tři děti. Mezitím si užíval s herečkou Danielou Kolářovou (77), která se kvůli jejich románku dokonce rozvedla s hercem a režisérem Jiřím Ornestem (†70).

Místo veselky průšvih?

Žilkové se asi nikdo nediví, že na bývalém partnerovi nenechává nit suchou. Když coby velvyslanec České republiky v Izraeli začal spát se sekretářkou Markétou Horňákovou (36), věděli to snad všichni kromě ní. Stropnický jí až po nějaké době poslal mail, že už s ní nechce být a že se rozhodl pro Horňákovou. Později se podle všeho odvrátil i od cery Korduly (18).

Žilková to tehdy komentovala slovy, že si její tatínek pořídil novou rodinu. Našla si Josefa Holomáče, podle mnohých je ale spíš lepší kamarád než plnohodnotný partner. Proto se říká, že jestli před ní poklekne, bude z toho spíš průšvih než veselka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden