Můj kousek štěstí

Další svatba? Holomáč asi ostrouhá

Jestliže si není jistá na sto procent, neměla by se do větších akcí pouštět, v sázce je její zdravý rozum a klid duše...

Rozvod s nechvalně proslulým zrádcem a záletníkem pro ni měl být začátkem nové kapitoly, zatím to ale není příliš veselé čtení. Je možné, že přijde jen další bolest a trápení.

Není na tom podle všeho dobře, zlomené srdce, které jí notně pošramotil nevěrný manžel Martin Stropnický (67), se asi jen tak uzdravit nedokáže. „Přítele nemám a už nikdy mít nechci,“ řekla před časem smutně Veronika Žilková (62).

V jedné větě jako by popsala všechno, čím si prochází, všechny nepříjemné pocity, které v ní vyvolal exmanžel, který jí rozchod oznámil mailem a přitom se už dávno producíroval s milenkou Markétou Horňákovou (32). Rozvodem mělo vše špatné skončit a herečka asi toužila zažít nové, krásné věci.

Realita ale byla podle jejích slov o životě bez partnera nejspíš odlišná. Po jejím boku se už dlouhé měsíce objevuje hudebník Josef Holomáč (63). Bývalý basák skupiny Argema se prý kvůli ní rozvedl s manželkou Martinou, jež to podle některých zvěstí dost špatně nesla.

Byli spolu téměř třicet let, a dokonce se měla nechat slyšet, že Žilková rozbíjí rodinu stejně, jak to jí udělal Stropnický. Holomáč ovšem tvrdil, že problémy měli dávno předtím, než potkal herečku.

Třikrát a dost!

Dlouho se ale zdálo, že Žilková s hudebníkem pár netvoří. Sama ho nazývala jen dobrým kamarádem a odmítala tvrzení, že by měl být jejím partnerem. Přitom se nahlas mluvilo o tom, že jakmile se definitivně rozvede se Stropnickým, tak se pomalu začne chystat veselka s Holomáčem.

Už byla vdaná třikrát. Nevyšlo to s reklamním režisérem Jiřím Hanychem (65), se kterým má dceru Agátu (38), ani se stavařem Markem Navrátilem (†55), kterému porodila dva syny, a navíc si osvojili další dvě děti z dětského domova. O krachu manželství se Stropnickým už toho bylo napsáno hodně.

Z jejího pohledu by tak dávalo logiku, kdyby už se do dalšího ANO nehrnula. Třikrát a dost zkrátka v tomto případě dává smysl.

Jenže pro Holomáče to mohla být, alespoň v jeho očích, podpásovka. Herečce je dlouho oporou, doprovází ji na akce, ochotně se s ní fotí, koncem loňského roku ji vzal na dovolenou na Kanárské ostrovy.

Kdo se tady vlastně bojí?

Jestli se těšil na svatbu s herečkou, a ono nic, mohl z jejího odmítavého postoje být dost rozmrzelý. Vše může být ale složitější, Žilková možná takto nenápadně volala o pomoc. Odmítání nápadníka může být jistým znakem obrany, ale také zoufalství, že pořádně neví, co se svým životem dál.

Může mít strach se znovu zamilovat. Po tom, co jí provedl Stropnický, by se nikdo nemohl divit. Snad bude Holomáč dostatečně trpělivý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden