Můj kousek štěstí

Domácí drama Kostkové a Nvoty vrcholí!

Zrovna od ní by málokdo očekával, že by nevěru oplatila nevěrou, na což možná sází i manžel.

Konec idylky a atmosféra tak hustá, že by se dala krájet, tak to prý vypadá v domácnosti herečky a režiséra. Lze to poznat i z toho, že časy, kdy Tereza Kostková (47) rezolutně odmítala plastické operace, jsou definitivně pryč.

Hvězda seriálu Jedna rodina totiž zjišťuje, že čas je nemilosrdný a mladě nebude vypadat navěky. Najednou velebí například omlazování pleti krevní plazmou.

Dřív přitom ujišťovala, že mladistvý vzhled mají v rodině, stačí pohlédnout na matku Carmen Mayerovou (79), která vypadá stále skvěle. Podle dobře informovaných zdrojů z okolí Kostkové ji žene do omlazujících procedur hlavně strach, že ji opustí manžel, Jakub Nvota (47).

Jako režisér pořád někde lítá, pracuje v Čechách i na Slovensku, setkává se s krásnými herečkami, a jeho ženu to znervózňuje. Vždyť jako režisér je hlavně pro mladé začínající herečky lákavou kořistí.

Strach z konkurence může být pro Kostkovou nesnesitelný. Šeptá se ale o tom, že během natáčení Jedné rodiny nachází útěchu u kolegy Tomáše Jeřábka (49).

Je to zábavný a vtipný chlapík, což jí jistě imponuje, neboť doma si asi moc legrace neužije, pokud je manžel neustále v luftě. Zato Jeřábek je pěkně po ruce...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden