Můj kousek štěstí

Kuneš to s Kristinou Kloubkovou nemá jednoduché

Partner má ultimátum, měl by si ji vzít, než ona oslaví padesát, on se tomu ale spíše směje...

Přiznala, že pomýšlela na sebevraždu. Vědělo se, že moderátorka Kristina Kloubková (47) měla problémy s psychikou, ale lidé neměli tušení, jak moc to bylo vážné. Až nyní krásná blondýnka zcela otevřela srdce i duši – a je to více než šokující!

Trpěla prý před lety takovými stavy, že se jí nechtělo žít. A to už byla přitom na světě její dcera Jasmínka (11), kterou má s expartnerem Karlem Moravcem.

Blondýnka si tehdy v duchu řekla, že dívenka má otce a ten se o ni přinejhorším postará: „Říkala jsem si, že má tátu, ten ji miluje, a já tu být nemusím.“ Tak zle na tom byla.

Trápila se, připadala si ne­úspěšná, protože se jí nesplnil sen stát se primabalerínou. Přitom byla úspěšnou tanečnicí a později i moderátorkou, ale stále se nedostavil pocit, že něco dokázala.

Dřela jako kůň, chtěla být nejlepší, ukázat světu, jak je dobrá. Dostavila se úzkostná porucha, třásla se, nemohla dýchat, otékaly jí oči.

Z nejhoršího ji vedle léčby dostal současný partner, tanečník Václav Kuneš (48), který jí neustále opakoval, ať se naučí odpočívat. K úplnému štěstí by svou snahu dovedl tím, že by si Kristinu vzal, jenže do chomoutu se mu příliš nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden