Moje šťastná hvězda

Tlačí ji syn do rozchodu s Koptíkem?

Se synem se prý kvůli její lásce k zajíčkovi několikrát chytli. Možná už je teď vše vyřešené.

Mezi Hanou Gregorovou (71) a jejím synem Ondřejem Brzobohatým (41) to nebylo vždy růžové. Zdá se ale, že našli společnou řeč. Prý k tomu stačilo docela „málo“.


Několikrát se mluvilo o tom, že Ondřej Brzobohatý (42) není z partnera své slavné maminky příliš nadšený. Měli se kvůli tomu několikrát nepěkně pohádat. Možná šlo o to, že mnoho lidí tvrdilo, že Ondřej Koptík (41) je s herečkou ze seriálu Na vlnách Jadranu jen proto, že je bohatá a on nic moc nemusí.


Třeba šlo jen o pomluvy. Nicméně asi opravdu příliš nezapadl, což naznačovala i událost na premiéře filmu Anděl páně, kdy stál Koptík sám jako kůl v plotě v rohu, zatímco Hana Gregorová (71) se dobře bavila s rodinou.


Náš zdroj, který má velmi blízko k dění v českém showbyznysu, před pár dny naznačil, že Brzobohatý a Gregorová už si kvůli Koptíkovi dále do vlasů vjíždět nebudou.


Došlo jí, že ji mladý milenec Ondřej Koptík (41) jen využíval?

Měla něco s tanečníkem?

Prý se s ním rozešla a hudebník měl na oplátku slíbit, že s ní bude trávit víc času. Herečku měla k tomuto kroku podnítit i její nedávná účast ve slovenské verzi taneční soutěže StarDance. Tam si totiž velmi dobře rozuměla s tanečníkem Róbertem Pavlíkem (39).

Spekulovalo se, že mezi nimi přelétla jiskra. Mohou to samozřejmě být jen drby, každopádně Gregorová mohla zjistit, že život je víc než jeden Koptík, který na ní podle mnohých často až nepříjemně „visel“.

Zajíček už ji možná dost nudil

Mimochodem, píseň Chci tě líbat od Václava Neckáře (80), na kterou herečka v Let’s Dance tančila, věnovala svému zesnulému manželovi Radku Brzobohatému (†79). Ne Koptíkovi. Což je také podle mnohých znamení, že už s ním nějakou dobu možná vůbec nepočítá.

Najde se hodně lidí, kteří by tento její krok schvalovali. O jejím zajíčkovi se totiž mnohokrát hovořilo jako o celkem nudném patronovi. Přitom herečka je stále velmi energická žena, která nezkazí žádnou legraci. Navíc si prý dokáže vystřelit i sama ze sebe, což je poměrně vzácné.

Syn Ondřej Brzobohatý (42). Vypadá to, že k sobě zase našli cestu.

Našla si pohledného Maďara?

Objevily se také zajímavé spekulace o tom, že si Gregorová někoho našla v Maďarsku, kde si před časem pořídila domeček.

Má výhodu také v tom, že plynule ovládá maďarštinu, s případnými místními nápadníky by tedy mohla s přehledem konverzovat. Jestli je to pravda, nebo ne, zatím není úplně jasné. Asi se to ale ukáže velmi brzy. Snad z toho nebude další rodinná rozepře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden