Můj kousek štěstí

Podezření zmizí až s rozvodem?

Nevěra, to je, oč tu běží.

Odešla ze seriálu ZOO, prý aby zachránila manželství. Jenomže se zdá, že se to Veronice Freimanové (68) příliš nedaří.

Změnilo se toho asi jen málo. Herečka si přitom podle všeho malovala, že se jí bude manžel Vladimír Bouček (68) víc věnovat, budou mít prostor pro společné koníčky, třeba se i pustí do cestování apod.

Úspěšný architekt ale zřejmě ze svého tempa slevit nehodlá. Je tedy možné, že místo práce na jedné z hlavních rolí v seriálu herečka sedí většinu času doma a přemýšlí, kde udělala chybu.

Boučka si vzala před deseti lety, teď možná procházejí první krizí.

Minulost varuje

Není to přitom zdaleka poprvé, kdy si tak trochu „naběhla“. Když před časem dala svému partnerovi hodně volnosti, začaly se šířit zvěsti, že má mladou milenku.

Nic se dosud nepotvrdilo, pachuť a otázky ale zůstaly. Přitom už v minulosti měla s nevěrami v manželství problém, v předchozím manželství je měl na svědomí režisér a kameraman Jaroslav Brabec (69), se kterým má dvě dcery.

Mohlo by se tedy zdát, že je z minulosti poučená a současného manžela si bude hlídat jako oko v hlavě. Jenže ona taková i podle jejích kolegů prostě není, láska pro ni neznamená toho druhého svázat nebo mu nasadit okovy.

Už nemůže dál?

Freimanová se tedy asi snaží spíš přizpůsobit. Což je fajn, ale může na to doplatit, což se podle mnoha informací momentálně děje.

Říká se, že je až příliš hodná a začíná toho na ni být moc. Některé zdroje dokonce naznačují, že jestli to takhle půjde dál, tak jediným řešením bude rozvod.

Nikdo by se jí vlastně nemohl divit, jestli bude zahnaná do kouta a nebude vědět kudy dál, nic jiného jí nezbyde. Nikdo nechce, aby skončila v depresích a mučila se otázkami, kde její manžel je, a proč s ní netráví víc času...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden