Můj kousek štěstí

Konečně už není Iva Janžurová osamělá?

Nový muž?

Ještě nedávno to vypadalo, že herečka, která nyní hraje třeba v seriálu Vytoč mého agenta, ukončí kariéru, nebo ji alespoň výrazně omezí. Ivu Janžurovou (82) k tomu prý měly přemlouvat dcery, Sabina (51) a Thedora (49) měly mít o maminku strach.

V poslední době se ale zdá, že je herecká legenda jako vyměněná. Nejenže si evidentně prosadila svou, a konec kariéry se odkládá.

Navíc se spekuluje, že si našla spřízněnou duši v podobě mladšího muže. Možná právě on může za to, že je Janžurová plna sil a elánu. Jako by omládla o pěkných pár let.

Díra v srdci

Přitom to není tak dávno, co tvrdila, že po smrti milovaného partnera Stanislava Remundy (†84) už s nikým jiným nebude. Když jí totiž v roce 2012 odešel do hereckého nebe, zůstala po něm v jejím srdci obrovská díra, kterou už asi není možné zacelit.

Remunda byl láskou jejího života, přesto si ho nikdy nevzala.

Hodně lidí jí však říkalo, aby si našla kamaráda, se kterým jí bude dobře, že to přece není hřích a nikdo by jí to nevyčítal. Janžurová to ale dlouho odmítala.

Svatba? Už nikdy

Asi nejblíže k ní před časem měl mladý pohledný herec Igor Orozovič (39). Vídali se nejen na divadelních prknech či před kamerou, ale herec jí byl často oporou i v soukromí. Orozovič k ní ale spíš vzhlížel zejména jako k idolu.

Tentokrát to má být jiné. Asi i proto, že údajný „nový objev“ k ní sedne lépe věkově, mají mít podobné zájmy apod. Nedá se očekávat, že by to Janžurová brala tak vážně, aby došli třeba až k oltáři.

Nestárnoucí herečka drží krok s dobou, má dokonce svůj Facebook.

Už proto, že její manželství s kameramanem Janem Eisnerem (†86) nebylo šťastné. Brali se v roce 1968 po několikaměsíční známosti a rozvod přišel už půl roku od veselky.

Láska vyprchala a bývalí partneři se nerozcházeli zrovna v dobrém. Muselo to v herečce opravdu zanechat těžké trauma, protože si později nevzala ani Remundu, kterého velmi milovala, a má s ním dvě dcery.

Spokojená

Kdyby se nyní rozhodla představit veřejnosti nového partnera, samozřejmě by riskovala, že ho lidé budou komentovat a „pitvat“. A jestli není z branže, mohlo by ho to vyděsit.

Pravdou však je, že vlastně nic takového ani není potřeba, jméno si klidně může nechat pro sebe. Hlavně, jestli je nyní spokojená a šťastná, což by oblíbené herečce nepochybně každý přál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden