Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Svalovec Polívka na vedlejší koleji?

Neuvěřitelných osmnáct let dělí Lucii Vondráčkovou (44) a jejího bojovníka MMA Zdeňka Polívku (26). To znamená, že když se svalovec narodil a byl malé plačící miminko v zavinovačce, blondýnka slavila plnoletost.

Takový vztah je i v dnešní moderní době poněkud výstřední. Vondráčková nad tím ovšem bezstarostně mává rukou, jako by to ani za překážku nepovažovala. Spíš si z věkového rozdílu dělá legraci.

„Myslím, že v našem případě věta: měli jsme se potkat dřív, rozhodně neplatí,“ poznamenává k fotografii z dob, kdy hrála ve filmu Kvaska – a Polívka zrovna nejspíš dováděl na dětském hřišti. Vybírat si nevhodné partnery, v tom slavná kráska vyniká.

Spojována před lety byla třeba s mladým hokejistou Markem Peksou (34) a rozpaky budil i její románek s moderátorem Petrem Vojnarem (48). Kdoví však, jak to bude dál, vztah s Polívkou bude vystaven závažné zkoušce.

Role v Ulici Lucii tak nadchla, že odsouvá zpěv stranou a propadá herectví. Nabrala si na sebe hodně práce, do toho pečuje o dva syny, které má s Tomášem Plekancem (41). Bijec se ocitá na vedlejší koleji, a to bývá začátek konce mnoha vztahů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden