Můj kousek štěstí

Modřiny a bolest! Dělá to Brožová schválně?

Se všemi muži se prý vždy rozešla ona. Možná dnes lituje...

Zase to nevyšlo, krásná Kateřina Brožová (56) podle všeho opět zůstala sama. Před pár týdny se totiž spekulovalo o jejím románku s podnikatelem Zdeňkem Hrubým (52), s nímž vyrazila na divadelní premiéru, a poté dokonce došlo i na polibek.

Pokud se však mezi nimi rýsovalo něco vážnějšího, asi je to pryč. Náš zdroj, který má k herečce velmi blízko, totiž prozradil, že je momentálně sama.

Snad proto se po hlavně vrhla do práce a příliš nekouká nalevo ani napravo. Povídá se, že chce prostě zapomenout a co nejvíc si vyčistit hlavu.

Bolavá duše i tělo

Jenomže je toho na ni možná moc a krutě to pociťuje na zdraví. „Odnáším si šrámy a bolavá kolena, uvědomím si to až doma. To pak počítám modřiny,“ nechala se slyšet krásná blondýnka po představení muzikálu Bídníci.

Údajný pokus o vztah s Hrubým zjevně také nevyšel.

Jako by chtěla bolest v duši přebít bolavým tělem. Nedávno jí zemřel milovaný pes Jordy, když ho svěřila veterinární klinice, zvíře ale uteklo a srazil ho vlak. A jestli jí do toho všeho Hrubý zlomil srdce, je toho na nic moc.

Tuctový nemá nárok?

I někteří její kolegové se shodují, že by potřebovala někoho, kdo jí bude oporou, jenomže to evidentně není jen tak. Nakonec, její předchozí vztahy – ať už s bohatým otcem její dcery Zdeňkem Tomanem (61), milionářem Peterem Kovarčíkem (†61) a mnoha dalšími – dokazují, že tuctoví chlapi u ní moc šancí nemají.

A v tom může být kámen úrazu. Místo toho, aby se konečně usadila s někým, kdo ji bude na rukou nosit, honí se za vzdušnými zámky. Jediný, kdo to pak odnese, je ona sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden