Moje sladké tajemství

Veronika Čermák Macková se ocitla v pokušení

Co na to říká její manžel?

Veronika Čermák Macková (30) je vdaná za herce Hynka Čermáka (51) už skoro sedm let. Zatím je v manželství spokojená a prý nikdy neměla důvod litovat svého rozhodnutí, že dala své srdce o víc než 20 let staršímu muži.

Jenže brzy už by to mohlo být jinak. Kolegové se o ni totiž můžou přetrhnout. Představitelka Magdy z Ulice podle všeho padla do oka například Jiřímu Panznerovi (41). Ten je sice zadaný a má dva malé syny, přesto mu krásná Veronika měla pořádně zamotat hlavu.

Herečka prý chová sympatie k Vaculovi.

Veškeré jeho snahy ji prý ale nechávaly chladnou. Nedávno herečka nastoupila také do seriálu Zlatá labuť, kde má být zase objektem jejího zájmu postava Petra Kučery v podání pohledného Adama Vaculy (36). A údajně tomu tak není jenom před kamerami.

Krásná kolegyně mu zamotala hlavu...

Z toho asi jeho přítelkyně, kuchařka Veronika Beskydiarová (30), nebude mít zrovna dvakrát radost, vzhledem k tomu, že na něj prakticky pořád žárlí.

A i Čermák by se měl mít na pozoru, protože Vacula rozhodně není snadný soupeř. Možná by stálo za to pojistit si ji potomkem, kterého zatím oddalují, jak jen to jde. Každopádně to bude asi ještě hodně zajímavé!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden