Můj kousek štěstí

Dává Kraus Chýlkové volnost?

Udržet si dlouholetý vztah, to není snadné, slavní manželé proto možná zkusí cokoli...

Má toulavou náladu a doma nemá stání. To se říká o herečce ze seriálu To se vysvětlí, soudruzi.

Do nedávna se spekulovalo o jejím údajném románku s pohledným tanečníkem Janem Tománkem (52) s nímž tančila v soutěži StarDance. Nazvala ho nejlepším tanečníkem svého života a láskyplně ho oslovovala Honzíčku.

Zdálo se ale, že po skončení soutěže se jejich cesty definitivně rozešly a herečka se opět vrátila do zajetých manželských kolejí po boku Jana Krause (70). Podle mnohých to ale moderátor s manželkou Ivanou Chýlkovou (60) nemá snadné.

Účast ve StarDance po boku okouzlujícího Tománka, jí vlila novou energii do žil, a tak možná zjistila, že vedle manžela je celkem nuda. Některé zdroje naznačují, že populární bavič a moderátor ji nemá šanci udržet doma.

Říká se, že už na vše rezignoval a nechává Chýlkové volné pole působnosti. Znamená to, že herečka tráví více času mimo domov? Trocha volnosti může některá manželství posílit, ovšem na druhou stranu Kraus možná riskuje, že se dřív nebo později objeví někdo, kdo mu partnerku odvede.

Povídá se také, že Chýlková v poslední době jenom září a je plna elánu, což by mohlo naznačovat, že za tím stojí nějaká známost. Kaž­dopádně by byla velká škoda, kdyby se manželé nakonec rozvedli.

Ať je to jakkoli, tak jim to spolu stále moc sluší. Navíc zase začínat znovu? To není pro každého...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden