Můj kousek štěstí

Končí definitivně s Matonohou?

Stále častěji se mluví o tom, že měl Matonoha tajný románek. Chce mu teď herečka vše vrátit i s úroky?

O krizi jejich manželství se povídá už dlouho. Nikdy ale nebyla Lucie Benešová tak aktivní na sociálních sítích jako teď, navíc v pózách a ošacení, nad nimiž možná i manžel Tomáš Matonoha (52) kroutí hlavou.

Herečka ze seriálu Co ste hasiči! vypadá úchvatně a ráda to světu dokazuje. Vyfotí se třeba v prádle ve sněhu vedle bagru, a užaslým fanouškům tak předvádí nejen své vnady. Ctitelé se mohou přetrhnout.

Logicky se hodně lidí ale také ptá, co tím sleduje. Jako by manželovi naznačovala, že o tohle přijde, pokud se nezačne chovat jinak. Není to tak dlouho, co se spekulovalo, že měl herec prožít žhavý románek.

Pokud je to pravda, nebylo by divu, kdyby to manželstvím pořádně zamávalo. Benešová na sebe poslední dobou poutá hodně pozornosti, nechala si udělat tetování i plastiku očních víček a fotkami ze soukromí zásobuje internet. Zajímavé je, že na fotkách se Matonoha téměř nevyskytuje.

Herečka se možná raději brzy přesune do své nově postavené roubenky, aby se vyhnula domácímu dusnu. Je ale možné, že jim odloučení naopak prospěje.

Třeba je to právě věc, o kterou Benešové jde. Na druhou stranu jejich chování ale vypadá zvláštně a jen nahrává spekulacím, že se jejich problémy stupňují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden