Můj kousek štěstí

Dokáže si udržet svého manžela?

Obnažená lest

Fotky v plavkách i spodním prádle, tak vidí herečku její fanoušci na internetu stále častěji. Proč to dělá? Má to zapotřebí? Odpověď může být prostá – nic jiného jí nezbývá!

Jejich vztah se prý ocitl na mrtvém bodě. Nijak tomu zřejmě nepřidaly ani spekulace o tom, že manžel mohl být herečce ze seriálu ZOO nevěrný. Vojtěch Moravec (36) si prý měl až příliš všímat některých mladých hereček.

Pro Sandru Novákovou (41) to asi byla krutá rána. Vždyť jejich manželství vypadalo idylicky, přestože se zasnoubili až po sedmi letech vztahu, a nakonec se loni brali pro někoho narychlo a dost podivně v kině, na premiéře jejich společného filmu Hádkovi.

Do romantiky a princeznovské veselky to mělo hodně daleko. Říkalo se tenkrát, že režisér dostal nůž na krk – buď se konečně vyjádří, nebo půjdou od sebe. Dopadlo to tak, že si sice řekli ANO, ale spousta lidí nad tím jen nechápavě kroutila hlavou.

Nevěru by mu odpustila?

Jedním z důvodů, proč jejich manželství ne úplně věřili, je, že Moravec je o pět let mladší. Herečka sice vypadá úžasně, na druhou stranu čas ani ona zastavit nedokáže a kolem něj se stále pohybují daleko mladší herečky.

Je ale možné, že i kdyby se na něj nějaká nevěra provalila, Nováková by nejspíš svůj vztek potlačila a snažila se mu odpustit. Jednoduše proto, že asi nechce začínat s někým jiným od nuly, protože Moravec je jinak skvělý otec jejich syna Mikuláše (8).

A rozbít rodinu kvůli jednomu úletu? Zdá se, že se rozhodla bojovat proti případným manželovým záletům po svém a tasila opravdu těžký kalibr.

Tady jsem!

Jako by dávala svými odvážnými fotkami, které často sdílí na sociálních sítích, najevo, že je stále žádoucí. Zlé jazyky sice tvrdí, že si jen něco dokazuje a potřebuje obdiv fanoušků, ale její důvody mohou být vážnější.

Faktem je, že Nováková stále patří k našim nejkrásnějším herečkám, figuru má úžasnou. Na druhou stranu dlouhodobé vztahy jí v minulosti moc nešly. Stačí si vzpomenout na její soužití se zesnulým producentem Janem Nejedlým (†52).

Může to spravit těhotenství?

Hned dvakrát měli partneři termín svatby, vždy z ní ale sešlo, až se nakonec rozešli, když jí vkročil do života Moravec. S ním tedy alespoň tuto metu dokázala překonat, i když se zdálo, že na svatbu snad nikdy nedojde.

Tehdy tedy očividně dosáhla svého a kdoví, s čím se ještě herečka dokáže vytasit. Třeba zanedlouho oznámí, že je těhotná. Vždyť jak jinak si manžela ještě víc pojistit...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden