Můj kousek štěstí

Románek se zadaným kolegou?

Krize vrcholí.

Ani jednomu to prý doma neklape, a možná tak bylo jen otázkou času, kdy k sobě najdou cestu. Asi tomu také pomohlo společné natáčení, kde měla přeskočit jiskra.

Na sociálních sítích se hvězda seriálu ZOO Sandra Nováková (41) v poslední době ukazuje v hodně odvážných pózách. Povídá se, že jí to doma s režisérem Vojtěchem Moravcem (36) moc neklape, takže se snaží si pozornost získat jinde. Pokud to bylo její přání, tak se jí podle všeho vyplnilo.

Během natáčení nového seriálu Na vlnách Jadranu si prý „velmi rozuměla“ s mladičkým kolegou Adamem Ernestem (31) a jiskření mezi nimi by podle některých lidí mohlo elektřinou zásobovat menší městečko. Herec je sice výrazně mladší, to jí ale nikdy nevadilo.

Manžel, mladší o pět let, budiž důkazem. Faktem je, že brunetka vypadá skvěle, závidět by jí mohly i kolegyně, kterým je o mnoho let méně. Navíc, pokud jde o Ernesta, mohla se „strefit“ do správného okamžiku, který vypadá pro žhavý románek naprosto dokonale.

Šla by do toho?

Hovoří se totiž o tom, že i herec nemá doma zrovna na růžích ustláno. Se zrzkou ze Zlaté labutě Kamilou Trnkovou (32) se už jednou rozešel, když ji předtím neúspěšně požádal o ruku. Pak se zase dali dohromady, mají spolu dva syny a po svatbě pro změnu zatoužila ona.

Marně, svoji stále nejsou. Zkrátka je to mezi nimi hodně zvláštní a divoké, jednou nahoře, podruhé dole. Podle mnohých momentálně platí druhá varianta. Určitě je zajímavé, že seriál Na vlnách Jadranu režíroval Novákové manžel.

Nicméně o herečce se dlouhodobě traduje, že má ráda dobrodružství, což by úlet s kolegou pod „dozorem“ partnera rozhodně splňoval. Někteří lidé sice tvrdí, že Sandra není až takový „střelec“, aby kula nějaké podobné techtle mechtle manželovi pod nosem, jedním dechem však dodávají, že pokud neskončila v náruči Ernesta, stane se tak s někým jiným.

Poukazují na některé zvláštnosti, které její vztah s Moravcem dlouhodobě obklopují, a díky nimž mají do normálu daleko. Vždyť už jejich svatba na premiéře filmu Hádkovi vypadala jako ušitá hodně horkou jehlou a mluvilo se o tom, že režisér dostal nůž na krk – pokud by na veselku nekývl, prý by šli od sebe.

Mstí se mu za milenku?

Do princeznovské romantiky to tak mělo hodně daleko. V zákulisí českého showbyznysu se také nedávno šířily drby, že si Moravec našel milenku, manželka se mu tak může teď „jen“ mstít.

Buď jak buď, jako dokonalá idylka jejich soužití prostě nevypadá. Jako rodiče syna Mikuláše (8) jsou možná skvělí, coby manželé však asi mají co vylepšovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden