Můj kousek štěstí

Závislost na skalpelu?

Nechala si udělat tetování, často sdílí své odvážné fotky, honbu za mládím nepodceňuje.

Je bez sebe hrůzou z padesátých narozenin, které se nebezpečně blíží. Stane se Lucie Benešová (49) co nevidět závislou na plastických operacích?

Předloni podstoupila operaci horních víček, loni se hrnula, jak se říká, pod kudlu opět, tentokrát vzhledem k operaci dolních víček. „A bude ze mě zase dvacítka,“ jásala blondýnka ze seriálu Co ste hasiči.

Touha udržet si muže je možná tím, co ji žene vstříc estetické medicíně.

Hrudník už má dávno vylepšený silikonovými implantáty. Horší je, že usilovně přemýšlí, co dál. Narozeniny, které se blíží mílovými kroky, a nemilosrdný fakt, že se z ní již stala babička, ji nenechají spát.

Zatímco manžel Tomáš Matonoha (52) je, jak se říká, v nejlepším věku, neboť mužům ten čas utíká úplně jinak, ona se cítí nespokojená a uplývající roky pociťuje jako tikající bombu. Možná i proto, že s manželem jim to v posledních letech údajně neklape a raději tráví čas odděleně.

Právem se může bát, že si Matonoha najde mladší ženu, jak už to muži v jeho věku dělávají. Mnozí se ale shodují na tom, že by to pro něj byl krok špatným směrem, protože takovou krásku, jakou je jeho manželka, by těžko hledal. Kéž by si toho byla herečka vědoma!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden