Můj kousek štěstí

Podlehla Tomešová svému kolegovi?

Podezřelé vzkazy na síti.

Její manžel z toho asi není dvakrát nadšený. Roman Tomeš (36) podle některých lidí ani nestačí sledovat, jak intenzivně se rozvíjí náklonnost jeho manželky ke krasavci Robertovi Urbanovi (37).

Vášnivá noc?

Herečka Michaela Tomešová (32) ze seriálu ZOO se nedávno na sociálních sítích přiznala z obdivu ke kolegovi slovy: „Jsi skvělej!“. Polichocený hezounek Robert její slova v podobném duchu opětoval.

Urban je jedním z největších seriálových fešáků. I kolegyně mu mohou podlehnout.

Tráví spolu hodně času. Kromě seriálu hrají ještě v Divadle Kalich a vystupují po celé republice. Urban se sice nedávno ukázal s neznámou kráskou z Ostravy, kvůli které asi opustil dlouholetou přítelkyni Andreu Kheilovou (29), to ale nemusí nic znamenat.

Jeho novou lásku podle všeho brzdí vzdálenost, herec tráví spoustu času v Praze a na partnerku asi nemá čas. Možná proto začal hledat jinou.

S Tomešovou to zatím klidně může být jen nevinné flirtování, ovšem právě od něho je to k noci plné vášně kousíček a nemusí zůstat u jedné... Pozorovatelé navíc naznačují, že by si za to Tomeš mohl sám, protože se k partnerce nechoval ideálně.

Na truc?

Několikrát se spekulovalo, že Tomeš, muzikálový herec a zpěvák, má i jiné ženy. Před časem z jednoho večírku domů dorazil v kalhotách kolegyně Denisy Grossové (26).

Takové věci se špatně vysvětlují. Takže kdyby si v tom případě Tomešová našla „bokovku“, mělo by to logiku. I kdyby mu to udělala na truc, mohlo by to manžela probrat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden