Můj kousek štěstí

Došly jim síly na slepování vztahu?

Chlápek s hlavou vysoko v oblacích a jeho žižkovská žena do nepohody... Protivy se už nepřitahují?

Rozvod je prý jen otázkou času přesto, že si ho ani jeden nepřeje. Stále patrnější rozdíly mezi nimi však mají být už téměř nepřekonatelné a zdaleka to asi není jen o věku.

Vypadá to, že dosáhli bodu, kdy už nejde pokračovat dál. Přitom zejména herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty se snaží ze všech sil, aby manželství s Vojtěchem Dykem (38) udržela.

„Může mít doma cokoli, mám široký repertoár,“ nechala se slyšet Tatiana Dyková (45), když na jednu společenskou akci dorazila jako šmrncovní zrzka. Jenže asi ani změna vizáže nebude stačit, což je voda na mlýn lidem, kteří od začátku jejich vztahu tvrdili, že to mezi nimi dřív, nebo později skončit.

Prý je malý zázrak, že spolu vydrželi téměř patnáct let, hlavním motorem byl podle mnoha informací jejich syn Alois (10), který jim dodává sílu všechny trable slepit. Být spolu jen kvůli synovi ale asi nejde donekonečna.

Začalo to nevěrou?

Jejich vztah se měl začít hroutit už před nějakou dobu, kdy se prý Dyk poněkud zapletl s Beá­tou Kaňokovou (34) během natáčení seriálu Pan Profesor. Herečka, kterou později proslavil i seriál Zlatá labuť, tehdy dokonce celkem provokovala, když do světa vypouštěla věty jako „věřím, že Tatiana nežárlí“.

Tehdy se říkalo, že si na Dyka myslí. Nakonec sice šli každý svou vlastní cestou, možná mezi ní a pohledným hercem ani nic nebylo, pachuť zrady ale zůstala. O krizi se dlouho jen špitalo, nahlas se o ní začalo hovořit na konci loňského roku.

„Jsem v depu a rozhoduji se, po jakých kolejích se vydám. Je těžké o tom mluvit, ale cítím, že je důležité se věnovat sama sobě,“ prohlásila Dyková. Podle škarohlídů tím přiznala, že jim to s manželem neklape.

Proč to neladí?

Zdaleka v tom asi není pouze jejich věkový rozdíl, na který se často poukazuje jako na jablko svárů, protože prý zkrátka mají každý rozdílný přístup k životu. Zatímco Dyk by podle všeho rád tvořil, cestoval, vymýšlel nové projekty, jeho drahá polovička by raději větší klid a pohodu.

Rozdílné tempo bude problém. Oba hodně pracují, najít společné chvíle může být stále složitější. A když už se to povede, může to skončit hádkami místo romantického cukrování.

Navíc se povídá, že si herečka v poslední době velmi rozumí se svým exmanželem, producentem Pavlem Čechákem (49), se kterým má syny Františka (18) a Cyrila (14). Mohlo by to být logické. Vždyť tihle dva mají v mnoha ohledech více společného, než má krásná herečka s Dykem. A to o mnohém svědčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden