Můj kousek štěstí

Kraus ještě dostane šanci?

StarDance pravidelně mává se vztahy účastníků a zdá se nám, že letos se chvěje zem u Krausů.

Její údajný románek s tanečníkem Janem Tománkem (51) je už nějakou dobu terčem mnoha spekulací. Dokonce se říkalo, že herečka ze seriálu Osada kvůli němu opustí manžela, moderátora Jana Krause (70).

To se samozřejmě ještě může stát. Nyní to ale vypadá, že Ivana Chýlková (60) začíná otáčet. Jako by si s koncem taneční soutěže uvědomila, že zkrátka nedokáže kvůli milostnému vzplanutí na parketu všechno zahodit a riskovat rozvod.

Je ale možné, že si právě po boku galantního tanečníka uvědomila, co jí doma schází a co se musí změnit. Zejména jde o to, že už si podle všeho nepřeje, aby její manžel všechno a všechny neustále zesměšňoval, což bývá jeho parketa.

Tománek je zkrátka pravým opakem Krause – vysoký, svalnatý, chová se jako gentleman, což herečce jistě imponovalo. Na druhou stranu, pokud se potvrdí zvěsti o tom, že Krause sice vzala na milost, ale jen za určitých podmínek, o pevnosti jejich vztahu to leccos vypovídá.

To by totiž asi znamenalo, že se jejich vztah opravdu ocitl na slepé koleji a jen těžko lze předpokládat, že to změní jakákoli ultimáta. Tím by Chýlková dosáhla spíš toho, že se její manžel naštve a přestane o ni bojovat. Buď jak buď, nejsou v situaci, kterou by jim někdo záviděl...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden