Můj kousek štěstí

Tají chlapa, nebo je laťka příliš vysoko?

Tajemný muž zřejmě „z oboru“ nebude...

Vypadá úžasně, jako by herečka ze seriálu Sedm schodů k moci zastavila čas. Přesto je Jana Krausová (70) bez muže, alespoň oficiálně.

Podle jejího okolí to ale má jednoduchý důvod, laťka je nastavena příliš vysoko. „Když strávíte dvacet let s partnery, jako jsem měla já, je to pak těžké. Oba byli osobnostmi a měli velké ego,“ řekla v rozhovoru.

Roden přišel po Krausovi, který získal jeho Chýlkovou.

Jan Kraus (70) a Karel Roden (61) asi nejdou jen tak nahradit. „Rozhodně ale nejsem rezignovaná,“ přiznala a naznačila tím, že třetího pana Dokonalého stále hledá. Parametry jsou jasné – má být hodný, důvěryhodný a spolehlivý.

Podle některých informací se zdá, že se v poslední době blýská na časy. Náš zdroj ze showbyznysu tvrdí, že ji v divadle, kde pravidelně hraje, už několikrát vyzvedával vysoký sympaťák. Na první pohled galantní chlapík.

Jestli se informace o jejím nápadníkovi potvrdí, bude to asi vůbec poprvé, kdy se po rozchodu s Rodenem pustila do vážného vztahu. Mimochodem, stárnutí s elegancí a grácií mají v rodině, maminka Krausové nedávno oslavila pětadevadesátku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden