Můj kousek štěstí

Marná láska s podmínkami?

Tohle nemůže dopadnout dobře, myslí si lidé z okruhu jejich známých. Zdá se, že se zpěvačka a legendární fotbalista rozcházejí v zásadních věcech. A je otázkou, jestli s tím vůbec dokážou něco udělat.

Jsou spolu víc než dva roky. Dara Rolins (51) je ale prý stále víc žárlivá. Nikdo by se jí nemohl divit, vždyť Pavel Nedvěd (51) ji podle některých informací měl podvést s fanynkou, někteří lidé zase tvrdí, že když začínal se zpěvačkou, ještě se stýkal s parkurovou jezdkyní Lucií Anovčínovou (27).

Mohou to samozřejmě být jen drby, ale zdá se, že mezi hvězdnými partnery to opravdu vázne. Nedávno Rolins přiznala, že budování jejich hnízdečka lásky v Divoké Šárce bylo pozastaveno.

A zdroj blízký Nedvědovi, který si však nepřeje být jmenován, tvrdí, že zpěvačka měla odmítnout jeho nabídku, aby se za ním natrvalo přesunula do Itálie. Ona totiž podle všeho u jezera Maggiore, kde staví překrásný dům, žít nechce, resp. ne pouze tam.

V Česku i na Slovensku má svůj byznys a samozřejmě také dceru Lauru (15), kterou porodila expartnerovi, zpěvákovi Matěji Homolovi (50). Otázka je, co se bude dít, pokud by Nedvěd na svém přání trval. Jeho to do rodné země příliš netáhne a každá návštěva Česka je pro něj stresující.

Možná i kvůli zvídavým novinářům, kteří mu připomínají jeho prohřešky, ať už ty současné, nebo minulé. Rolins tak může brzy stát před nepříjemnou volbou. O svém příteli sice mluví v superlativech, chválí ho, kudy chodí, ale to je póza pro veřejnost.

Kdoví, co se mezi nimi doopravdy odehrává, a kdo bude muset nakonec udělat větší ústupek. Nebo to mezi nimi skončí, protože případná oběť by pro jednoho i pro druhého byla až příliš velká?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden