Můj kousek štěstí

Proč Kajnarová nevěří manželovi?

Jsou v prvé řadě rodiče, pak také kolegové, snad nezapomněli, že jsou také manželé...

Hvězda seriálu Specialisté si pochvaluje, že mají s manželem, hercem Romanem Říčařem (47), i po letech hezký vztah. Leč pozor, není všechno zlato, co se třpytí.

Říčař je partner nejen životní, ale i herecký, a Zuzana Kajnarová (41) opatrně naznačuje, že pokud se spolu sejdou na divadelním jevišti, není to pokaždé bezproblémové. „Představte si, že zkoušíte hru a nastane situace, kdy se ten druhý necítí dobře, prostě mu to nejde,“ navozuje situaci.

Dodává také, že není příjemné se shodit, ztrapnit před někým blízkým. Podle zdrojů blízkých páru mají pak takové horké chvilky na jevišti doma nepříjemnou dohru.

Zuzana například vyčítá otci svých dvou dětí, že se v divadle nesoustředí, neboť je duchem v penzionu Smilovický mlýn, který spolu provozují. Říčař je tělem i duší podnikatel, možná že je nejdřív podnikatel a pak až herec, což jeho žena nejspíš těžce nese.

Vyčítá mu také, že je snílek. Starosti kolem náročného podnikání ubírají energii potřebnou k herecké práci a výchově dětí.

Lze si potom lehce představit, jak tím asi musí trpět manželství. Pokud je pro Říčaře na prvním místě jeho podnikání, a pak až žena, může to pro ně dopadnout zle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden