Můj kousek štěstí

Proč ty komplexy?

Před pár lety si posteskla, že ji režiséři nechtějí svlékat. Nyní se odvážné scény jen sypou...

Vypadá skvěle, přesto o sobě podle všeho stále pochybuje. Herečka Jana Bernášková (42) naskočila do seriálu ZOO, kde hraje jednu z ošetřovatelek, a dle jejích slov se jí dost ulevilo.

„Nemusím mít oholené nohy a zatínat břicho,“ prohlásila. Jako by tím říkala, že se sebou není spokojená, přestože její postava nemá chybu. Také v posledních letech dostává čím dál odvážnější role, kde musí mnohdy odhodit svršky.

O partnerské krizi s Merknerem se hovoří už dlouho.

V zákulisí českého showbyznysu se však povídá, že její partner, scenárista a režisér Rudolf Merkner (52) je prý všechno možné, jen ne romantik, který by svou drahou polovičku chválil a říkal jí, jak je úžasná. A pokud to tak je, Bernášková asi může mít pocit jakési méněcennosti.

Navíc se spekuluje, že scenárista nepatří mezi nejvěrnější, třeba se tak na obzoru rýsuje nová sokyně půvabné herečky, která jí nedá spát. Aby se ale Merkner jednoho dne nedivil, protože Bernášková je opravdu velmi krásná žena a mezi muži je o ni stále velký zájem.

Pokud by tak delší dobu žila ve vztahu, který ji nenaplňuje, jednoho dne by se mohla sebrat a odejít k někomu, kdo si jí bude více vážit a obdivovat ji. Nikdo by se jí pak ovšem nemohl příliš divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden