Můj kousek štěstí

Snoubence Krejčíkové střídá milenec?

Vztah se dlouho snažila udržet, pokud to ale nemá smysl, bude lepší najít útěchu v jiné náruči...

Krize ve vztahu skončila rozchodem? Takovou otázku si ohledně soukromí hvězdy seriálu Ulice, Anety Krejčíkové (32), klade řada lidí.

Ptát se musíme i na to, kde byl hereččin snoubenec, když nedávno vyrazila do společnosti a následně zamířila do víru noční Prahy zavěšená do jiného muže? Na předávání cen Český lev zářila v červené robě, ozdo­bena diamantovými šperky.

Partner Ondřej Rančák (38) jí však garde nedělal. Z večírku naopak překvapivě odcházela s moderátorem Kazmou, což je přezdívka Kamila Bartoška (38), autora nevšedních internetových projektů.

Není výjimkou, že Rančák matku svých dvou dětí, s níž je už řadu let zasnoubený, na akce nedoprovází, i to je jeden z důvodů, proč se už delší dobu spekuluje o krizi v jejich vztahu. I na České lvy, kde bodoval snímek Volha, v němž Krejčíková hrála, jí musela dělat doprovod sestra.

Z akce si ji však odvedl Kazma. Dává tak kráska najevo, že je vztah s tělocvikářem Rančákem u konce? Možná mu chce naznačit, aby o ni ještě zabojoval.

Otázkou ale je, zda to má ještě smysl. Nedávno se mluvilo o tom, že tělocvikář má lovit jiné ženy na internetových seznamkách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden