Můj kousek štěstí

Opakuje se scénář děsivého vztahu?

Sama říká, že se do další svatby nežene, asi i proto, že dobře ví, jak zlý případný rozvod může být!

Prošla si hrozným rozvodem, bývalý muž ji údajně podváděl a asi také utrácel její peníze. Teď se děsí toho, že se minulost bude opakovat. Existují náznaky, že ani v jejím novém vztahu není vše v pořádku.

Vypadalo to, že po boku partnera Miloše Kadeřábka (35) konečně našla moderátorka před více než třemi lety vytoužené štěstí. Rodinná idylka se teď možná ale rozpadá.

Gabriela Soukalová (34) se prý v poslední době zase trápí. A nemůže za to její nečekaný odchod z televize, kdy měla o svůj pořad Showtime soupeřit s kolegyní Gabrielou Laškovou (33).

Nakonec bouchly dveřmi obě dvě a po bývalé biatlonistce sáhla Česká televize, kde se stala komentátorkou sportovních přenosů. Co se práce týče, je spokojená. Horší to prý ale začíná být ve vztahové rovině.

Bylo to peklo

Kadeřábek, otec její dcery Izabely (2), se podle některých informací snaží prosazovat své zájmy na úkor jejích, chce, aby se mu přizpůsobovala... Jestli je to pravda, tak by se nikdo nemohl divit, kdyby se moderátorka začala obávat, kam až to zajde.

Má plné právo být ve vztahu pořádně ostražitá. Má za sebou drsný rozvod s bývalým badmintonistou Petrem Koukalem (37). To, co nejprve také vypadalo jako idylka, se postupem času měnilo v peklo.

„Byly to z jeho strany samé manipulace. Nabývám postupně pocit, že za účelem obohacení se, hlavně z hlediska financí,“ řekla o bývalém manželovi. Hovořila o něm také jako o chronickém lháři, měl ji navíc opakovaně podvádět, nakonec se dohadovali o majetek.

Od desíti k pěti

Když si záhy našla Kadeřábka, zářila štěstím a na partnera pěla jen chválu. Mnozí lidé však už nyní vidí podobnosti mezi někdejším vztahem a tím současným.

Prý i s Kadeřábkem to jde pomalu od desíti k pěti, jako by se měl černý scénář opakovat. To ale Soukalová nechce dopustit. S Kadeřábkem sice stále nejsou svoji, takže rozvodové tahanice by tentokrát odpadly, mají ale dceru.

„Po své předchozí zkušenosti mám pocit, že dítě je daleko větší závazek než svatba,“ uvědomuje si kráska, které je určitě jasné, že v případě rozchodu by tahanice o holčičku byly nesnesitelné. I to může být důvod k tomu, aby tento vztah udržela za každou cenu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden