Můj kousek štěstí

Hanychová zuřivě válčí s tatínky

Kdo seje vítr, sklízí bouři. Agáta Hanychová (38)  se často a ráda zamilovávala, neuměla být sama, a její románky mívaly krátkou trvanlivost. Odvrácená strana lásky je ovšem plná divokých dramat.

Brunetka nyní vede dvě souběžné bitvy, což musí být nesmírně vyčerpávající. Již delší dobu bojuje s otcem Mii (6), bývalým manželem Jakubem Prachařem (40).

Roční romance se Soukupem jí přinesla dceru a taky řadu potíží.

U bůhvíkolikátého soudu se nedávno řešila úprava střídavé péče, bývalí partneři se kromě toho hádali ohledně zveřejňování dceřiných fotografií na sociálních sítích, které Agátu živí. Právě fotky a videa s malou dcerou tam ukazovala často a ráda, Prachař je ale proti.

A pak tu zuří válka číslo dvě, tentokrát se zavrženým partnerem Jaromírem Soukupem (55), jemuž Agáta loni porodila Rozárku. Mediální magnát má nyní tvrdit, že rebelka dluží jeho televizi více než čtvrt milionu korun, což ona popírá.

Hodně se též probíral policejní zásah v jejím domě, kam strážce zákona poslal Soukup s tím, že nemá žádné zprávy o Rozárce a bojí se o ni. Kam až tahle šaráda dospěje? Situace na bojišti se mění každým dnem a jaro bude zřejmě bouřlivé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden