Moje šťastná hvězda

Uteče Sandeva od Prachaře za jiným?

Už dlouho se říká, že spolu herečka z Jedné rodiny Sara Sandeva (26) a herec Jakub Prachař (40) prožívají partnerskou krizi.


Povídá se, že Prachař na partnerku tlačí se založením rodiny, ale ona si chce užívat bez závazků. Není tak velkým překvapením, že má blízko ke kolegovi z Jedné rodiny Vincentu Navrátilovi (27). Syn Veroniky Žilkové (62) je pohledný mladík, který by se k Sandevě vlastně hodil víc než Prachař.


Jakub Prachař (42).

Stará láska nerezaví?

Navíc se ví, že k sobě měli vždy blízko, protože spolu studovali ve škole, a dokonce spolu snad i v minulosti měli chodit. Zjistili snad oba, že se nikdy neměli rozejít? Klidně to je možné.

Navrátil se sice poslední dobou ukazuje po boku sličné tmavovlásky, ale kdoví, jak to spolu mají. Třeba také ve skutečnosti miluje Sandevu. Kdyby se navíc dali dohromady, velkou radost by to udělalo i jeho sestře Agátě Hanychové (38).

Tu sice spojuje s Prachařem společná dcera Mia (6), ale jinak mezi nimi nepanují dobré vztahy. Kdyby mu tak Vincent odvedl Sandevu, mohla by to vnímat jako pomyslnou pomstu za vše, co si s ním musela vytrpět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden