Moje šťastná hvězda

Chystá se krásnou Sandevu opustit?

Lidé jí říkají, že má na víc a že Jakub Prachař (40) pro ni není ten pravý. Sara Sandeva (26) ho sice asi miluje, ale nemusí to stačit. Herec možná chystá radikální krok.


Velká láska už nemusí mít dlouhé trvání. Hvězda seriálu Jedna rodina možná brzy zůstane sama, přestože Sara Sandeva (26) ani její partner Jakub Prachař (40) aktuálně neřeší žádné velké problémy. Jak by se tedy mohlo stát, že by se rozešli?


„Mnohokrát jsem se jí ptal, jestli nechce něco exkluzivnějšího. A ona že ne, že mě miluje,“ kroutil hlavou Prachař. Říká se, že po boku své krásné partnerky trpí pocitem méněcennosti. Možná je to tím, že zatímco ona jde z role do role a je o ni zájem, on spíš jen paběrkuje a nemusí na tom být úplně dobře.


Sluší jim to spolu, přesto mohou jít od sebe.

Chová se jako puberťák

Někteří lidé tak upozornili na to, že se možná blíží doba, kdy dospěje do bodu, že to vedle Sandevy přestane zvládat. Ne proto, že by ji nemiloval. Přesto si prý bude muset najít někoho, vedle koho bude vynikat a kdo k němu bude vzhlížet.

Faktem je, že se Prachař občas chová jako puberťák. Třeba docela nedávno vyfotil své holé pozadí na sociální sítě. Nikdo by se nemohl příliš divit, kdyby za to od krásky s makedonskými kořeny dostal vyčiněno.

Třeba na sebe ale jinak upozornit neumí. Těžko se domýšlet, co se mu při takových věcech honí hlavou a jestli chápe, že se jeho drahá polovička může kvůli němu cítit trapně.

Proč nebyla svatba?

Možná není náhoda, že ještě před pár měsíci se hodně mluvilo o tom, že se hvězdná herecká dvojice vezme. Velké téma to bylo hlavně během filmového vestivalu v Karlových Varech, kde herci vypadali jako dvě zamilované hrdličky.

Řeči ale rychle vyšuměly, dnes se nic takového dávno neřeší. Prý proto, že Sandeva o tom nechce ani slyšet. Kdyby to byla pravda, sebevědomí Jakuba Prachaře by to asi také příliš nepomohlo. Uvidíme, jak se to mezi nimi nakonec vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden