Moje sladké tajemství

Ničí Burešové Forejt život?

Za špatným psychickým stavem Evy Burešové (30) by měly stát hlavně negativní komentáře jejích antifanoušků. Tedy alespoň tak se to povídá. Je však dost nepravděpodobné, že by ji dokázaly natolik rozhodit, když má doma pevné zázemí.

S šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36) chodí a žije už nějakou dobu, a dokonce spolu mají syna Tristana Williama (1). Pořídili si dům a kuchtík si skvěle rozumí i s jejím starším synem Nathanielem (6). Jenže ne všechno je u nich doma asi zalité sluncem.

Vášeň, která mezi nimi byla, už zřejmě nadobro vyprchala.

Pořád se nevzali a Forejt stále častěji utíká do daleké Olomouce, kde má restauraci, a bůhví, co tam vlastně po večerech dělá. A právě to prý nedává Burešové ani trochu spát.

Kopečný měl o ni dlouho zájem, ona o něj ale ne.

Být po třicítce svobodnou matkou dvou synů, kterou partner doposud nepožádal o ruku, a navíc je ještě pořád v trapu, zkrátka ideální stav není. Podle přátel už prý vyzkoušela všechny možné finty, jak ho dostat do chomoutu, zdá se však, že neúspěšně.

A není se čemu divit, že tak spěchá. Ve svém životě si prošla už mnoha bolestnými rozchody, proto by konečně potřebovala nějakou jistotu. Dočká se jí někdy?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden