Moje šťastná hvězda

Chtěla by snad zpátky Plekance?

Bojovník MMA Zdeněk Polívka (25) by pro svou partnerku Lucii Vondráčkovou (44) klidně snesl i modré z nebe, jen aby s ním byla šťastná.


Ačkoli po jeho boku tak ještě nedávno vypadala, teď se povídá, že je všechno úplně jinak. Hvězdě seriálu Ulice se má údajně stýskat po jejím exmanželovi Tomáši Plekancovi (41), se kterým ji budou navždy spojovat dva synové.


Zdeněk Polívka (25).

Lituje rozvodu?

„Myslela jsem si, že to bude navždycky,“ prozradila, i když už spolu nejsou několik let. Těžko říct, co se jí momentálně honí hlavou a jakou roli v jejím životě bude Polívka hrát v dalších letech.

Každý vidí budoucnost jinak?

Možná začíná cítit, že se bude chtít stát otcem a začne na ni v tomto ohledu vyvíjet nátlak. Třeba jí ale není po chuti i to, čím se živí. Ne každá žena dokáže žít s vědomím, že její milovaný partner hazarduje se zdravím. V poslední době se prý mají i často hádat.

Vše mělo začít v okamžiku, kdy se zrušil jeho zápas v organizaci Oktagon. Tehdy měl být velmi frustrovaný a v jejich společné domácnosti nebyla veselá nálada. Snad se to ale brzy změní a opět se budou milovat jako na samotném začátku. Vždyť jim to spolu vždy tak moc slušelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden