Moje šťastná hvězda

Má Vondráčková znovu zlomené srdce?

Polívka působil jako muž, který je do ní bláznivě zamilovaný. Je snad možné, že herečku podvedl?

Herečka Lucie Vondráčková (44) věřila, že v mladším bojovníkovi Zdeňku Polívkovi (25) našla toho pravého. Bohužel to ale vypadá, že se spletla a skončila v slzách!


Vypadali jako reklama na štěstí, dokonce se o nich mluvilo jako o jednom z nejkrásnějších párů českého showbyzbysu. Herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková (44) se ale měla nedávno se svým partnerem, bojovníkem MMA Zdeňkem Polívkou (25) rozejít.


Vždy se na ni Zdeněk Polívka (25) díval jako na svatý obrázek. To už snad skončilo?

Zamiloval se do mladší?

Podle našeho zdroje z blízkého okolí Vondráčkové to bylo proto, že ji mladší partner podvedl, a takový podraz ona netoleruje. Okamžitě ho tak vyhodila z domu a už ho nechce vidět.

Co je na těchto informacích pravdy? Vondráčková s Polívkou se měli vzájemně odloučit v posledních týdnech, kdy se bojovník připravuje na svůj blížící se zápas v německém Stuttgartu.

Mají na sebe málo času?

Hodně trénuje v Nymburku, kde se podílel na otevření  vlastní MMA posilovny. A jelikož Vondráčková často natáčí Ulici, ve které je momentálně jednou z hlavní postav, je jasné, že společného času mají jako šafránu.

Polívka se měl se svou údajnou milenkou seznámit právě v Nymburku, prý se jedná o mladší dívku, která bojovníkovi zamotala hlavu svým půvabem. I tak se ale podle našeho zdroje mělo jednat o krátkodobý románek, který chtěl Polívka utajit, ale nepodařilo se mu to.

Nyní prý lituje, že dívku vůbec pustil blíže k sobě, a sype si popel na hlavu. Pokud se tyto spekulace potvrdí, má Vondráčkovou opravdu velkou smůlu a je opět ve složité situaci.

 S Tomáš Plekanec (41) založila rodinu, ale za pár let se rozvedli.

Drsný rozvod

Ačkoli už to jsou skoro čtyři roky, na rozchod s manželem Tomášem Plekancem (41) určitě nezapomněla. Hokejista ho totiž nejprve oznámil přes internet a pak následoval drsný rozvod a boj o u soudu o každou korunu.

Vondráčková by na exmanžela nejraději zapomněla a vymazala ho ze svého života, jenže to dost dobře nejde, protože spolu mají dva společné syny.

Herečka s ním dlouhé roky žila v Kanadě, kde hrál Plekanec za Montreal ve slavné NHL. Byla tak trochu hokejovou manželkou, která svému milému dělala zázemí a starala se o rodinu.

Chtěl z ní domácí puťku?

Jakmile se ale chtěla sama vrátit ke kariéře, byl prý oheň na střeše a odstartoval krizi, kterou bohužel nedokázali překonat. Herečka poté několik let do svého srdce nikoho nepustila.

Sice byla spojována s parkouristou Tomášem Zonygou (31), hokejovým brankářem Markem Peksou (34) a fitness trenérem Pavlem Šalitrošem (29), ale prý se na ní chtěli všichni jen přiživit.

S Vojnarem to byl jen románek

Ani několik měsíců po boku moderátora Petra Vojnara (47) nemělo být to pravé ořechové. Do svého života a ke svým synům tak po rozchodu s Plekancem pustila až Polívku a pevně věřila, že jim to vyjde. Naše redakce pátrala po tom, co je pravdy na údajné nevěře bojovníka, a zjistili jsme, že se nejspíš jedná o pomluvu.

Vondráčková navíc s Polívkou nedávno vyrazila na společenskou akci a oba se na sebe zamilovaně dívali. Herečka rozhodně nevypadala jako žena, kterou ničí nevěra. Věříme tak, že se stále milují a budou milovat ještě dlouho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden