Moje šťastná hvězda

Leichtová odhalila, že jí je manžel nevěrný?

Finanční problémy je možná už dříve rozdělily.

Přiznala finanční problémy. Do toho se mluví o potížích doma. Kristýna Leichtová (38) se prý dozvěděla velmi nepříjemné věci. A asi to hodně bolí.


Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prý neprožívá dobré období. Kristýna Leichtová (38) loni přiznala, že má kvůli podnikání velké finanční problémy. Také jí v té době zemřel milovaný dědeček.


A aby toho nebylo málo, začalo se povídat o tom, že její partner Vojtěch Štěpánek (39) má poněkud toulavé boty. Prý se až příliš často kouká po jiných ženách. Vygradovat to mělo nedávno, kdy se začalo říkat, že ho herečka přistihla s milenkou.


 O jejich problémech se povídá už několik měsíců.

Smiřuje se s rozchodem?

Je to asi o to těžší, že spolu vychovávají dcery Rozárku (3) Dorotku (5). Kdyby tedy Leichtová zůstala sama, neměla by to jako matka samoživitelka vůbec jednoduché.

„Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské,“ uvedla nedávno herečka. To zní samozřejmě velmi vážně. Jako by se pomalu smiřovala s tím, že vztah se Štěpánkem nepůjde zachránit. Navíc se měl mezi nimi objevit další zádrhel.

Je krásná, i když má nějaké to kilo navíc.

Chtěl vše řešit dítětem?

V zákulisí českého showbyznysu kolují informace, že herečka chtěla všechno řešit třetím dítětem. Možná si myslela, že si tím partnera víc uváže, možná se jí jen zalíbilo, že svoji druhou dceru rodila doma do vany.

Každopádně se zdá, že z toho nic nebude, minimálně zatím. Štěpánek má být totiž zásadně proti. Leichtové tak možná zhasla poslední naděje na záchranu vztahu.

V redakci jsme se však shodli na tom, že by byla opravdu velká škoda, kdyby tihle dva šli od sebe. Vždyť herec a režisér jí byl vždy oporou, mohla se o něj v těžkých chvílích opřít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden