Můj kousek štěstí

Obrat ve vztahu s Holomáčem

Nedávno ještě tvrdila, že partnera nemá a nechce. Teď zjevně mění názor…

Je to jen kamarád, hlásala dlouho do světa Veronika Žilková (62) o Josefu Holomáčovi (63). Zdálo se, že muzikant, který jí stál několik měsíců věrně po boku, nakonec ostrouhá.

V posledních týdnech se však zdá, že se věci obracejí. Bývalý basák skupiny Argema totiž s blondýnkou ze seriálu ZOO vyrazil na dovolenou na Kanárské ostrovy a fotky, které dávali na sociální sítě, byly jedna romantičtější než druhá.

Herečka snad konečně dala novému vztahu šanci. Po tvrdém rozchodu s Martinem Stropnickým (67) to přitom dlouho vypadalo, že si Holomáče hluboko do srdce nepustí.

Zlé jazyky sice naznačují, že je s ním najednou jen proto, že dovolenou platil a dá se čekat, že ji bude „sponzorovat“ i dál. To jsou ale nejspíš jenom pomluvy závistivců, Žilková totiž vypadá opravdu spokojeně.

Uvidíme, jak dlouho jí to s hudebníkem vydrží, a jestli za pár dní zase neobrátí. A kdoví, možná se brzy dočkáme další svatby, v rodině pro to mají předpoklady a Agáta Hanychová (38) mamince svou svatbou před pár týdny dokázala, že nic není nemožné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden