Můj kousek štěstí

Usmálo se na Reginu Rázlovou konečně štěstí?

Je to láska?

Osud dává herečce ze seriálu Zlatá labuť pořádně zabrat. Dva partneři jí byli nevěrní, třetí prohrál boj s rakovinou. A tak zůstala sama.

Přesto Regina Rázlová (76) na život nerezignovala a zdá se, že se na ni přece jen ještě jednou usmálo štěstí. Poté, co se povídalo, že má velkou oporu v herci Marianu Rodenovi (59), mladším bratru slavnějšího Karla Rodena (61), je podle všeho na scéně další muž.

Tajemství mládí

Říká se, že za ní její ctitel často chodí i po natáčení, někteří lidé dokonce tvrdí, že ji s jistým šarmantním chlapíkem viděli v kavárně. Spekuluje se o tom, zda je to jen dobrý kamarád, nebo zda by to mohl být muž, se kterým by začala žít.

S Marianem Rodenem prý loni strávila dokonce dovolenou u moře.

Faktem je, že i když je stále plná energie a elánu, dříve nebo později bude potřebovat pomoc. A zdá se, že muž, který se po jejím boku párkrát objevil, je o něco mladší. Což by se nikdo nemohl divit, herečka rozhodně vypadá na méně, než jí doopravdy je.

O svou krásu pečuje a říká, že základem je dobře vyčištěná pleť, to je prý její recept na mládí. A jako vítaný elixír pochopitelně může zapůsobit i mladší partner.

Chlapi jí ublížili

Jistě by se jí hodilo mít vedle sebe někoho, kdo jí bude oporou. Kaž­dý by jí nepochybně štěstí přál, protože si s chlapy opravdu užila své.

Jako statečná babi Marie patří ve Zlaté labuti k oblíbeným postavám.

Její první manžel herec Petr Štěpánek (75) ji vyměnil za jinou pouhých šest měsíců po svatbě, když si začal s režisérkou Vlastou Janečkovou (†77). Snad ještě horší bylo Rázlové druhé manželství s hercem Petrem Olivou (†75), o tom se povídalo, že měl milenku snad i na jejich veselce.

„Dozvěděla jsem se to pokaždé jako poslední. V mém životě byli chlapi vesměs šmejdi,“ nechala se před časem slyšet.

Výjimkou byl snad jen její třetí manžel, Jindřich Santar (†81), který však zemřel necelé čtyři roky po svatbě. Snad právě díky architektovi poznala, že láska nemusí znamenat jen trápení a že život po boku správného muže nemusí být vždy utrpením.

Samé tragédie

A možná díky Santarovi si nakonec k sobě přece jen někoho nového pustila. Zasloužila by si to.

Celý život dokazuje, že je obrovská bojovnice, vždyť její bratr zemřel mladý, když ho srazilo auto, tatínek prodělal čtyři infarkty a její maminka umírala v bolestech. Rázlová už konečně potřebuje štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden