Můj kousek štěstí

Smutek a pláč! Co se to děje?

Její slzy a utrápený výraz hovoří za vše, i úspěšné herečky mají své osobní trable...

Vždycky je veselá, s úsměvem od ucha k uchu. Před pár týdny ale Patricie Pagáčová (35) své fanoušky hodně vyděsila.

Na Instagramu totiž sdílela fotku, na níž pláče. „Nic vážného se neděje, jen byl nějaký na ho*no den, a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální být občas smutný,“ napsala ke snímku herečka ze seriálu Jedna rodina.

Okamžitě se objevily spekulace, zda její vztah neprochází krizí. Proč jinak ty slzy? S manželem Tiborem Pagáčem (32), se kterým má dceru Bibianu (2) sice platí za stabilní a spokojený pár, přesto se někdy může stát, že se i v ráji objeví rušivé momenty.

Někteří lidé nedávno poukazovali na to, že si herečka až příliš rozumí s kolegou Václavem Matějovským (27), s nímž v Jedné rodině hrají milence. Možná to mezi blondýnkou a jejím manželem mohlo vést k rozbrojům, třeba došlo i k výměně názorů.

Tím spíš, že si herečka s kolegou vzájemně vzkazovali, jak se na sebe těší, a podle zákulisních informací ze seriálu to mezi nimi opravdu dost jiskřilo.

Na druhou stranu není žádné tajemství, že jsou dlouholetými kamarády, takže v tom samozřejmě nemuselo být vůbec nic nevhodného a slzy krásné blondýnky mohly mít úplně jiný důvod než vztahové trápení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden