Moje šťastná hvězda

Nevěry a těžký boj s rakovinou prožil Jiří Ornest

Dlouhé čtyři roky bojoval Jiří Ornest (†70) o život, nakonec zemřel po boku své manželky. Byla mu oporou.


Herec musel čtyři roky před smrtí na operaci srdeční chlopně, došlo však ke komplikacím. Jiří Ornest (†70) sice přežil, následky si ale nesl až do konce života. Dokonce ochrnul, musel se znovu učit mluvit i chodit.


Bylo to pro něj období plné bolesti a utrpení. Nakonec podlehl karcinomu močového měchýře. Až do poslední chvíle u něj byla manželka, herečka ze seriálu Zlatá labuť Daniela Kolářová (77).


U manžela byla Daniela Kolářová (77) až do poslední chvíle.

Nevěra a rozvod

Kolářová možná po jeho smrti  litovala, že ztratili čas hledáním něčeho jiného a netrávili spolu víc času. Se zesnulým manželem totiž neměla Kolářová vždycky ideální vztah. Poznali se už jako mladí studenti DAMU, navštěvovali stejný ročník.

Postupem času se do sebe zamilovali a byla z toho svatba, která však nevydržela dlouho. Začali se odcizovat i proto, že se herečka stávala stále slavnější.

Když byla podruhé těhotná, zrovna natáčela Léto s kovbojem a právě v té době jí byl Ornest nevěrný. Kolářová měla „na oplátku“ románek s Martinem Stropnickým (67), kvůli čemuž se s Ornestem nakonec rozvedli.

Synové jí byli v těžkých momentech oporou.

Nemohli bez sebe být

Osud to však zařídil tak, že k sobě bývalí manželé opět našli cestu. V podstatě si asi Kolářová s Ornestem museli přijít na to, že se milují a nemohou bez sebe být. To se povedlo a pár se dokonce znovu vzal.

Zdálo se, že je jejich vztah konečně zalitý sluncem, dokud nezačaly Ornestovy zdravotní potíže. S jeho smrtí se herečka dlouho nemohla smířit, dokonce tvrdila, že s mrtvým manželem někdy mluví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden