Moje sladké tajemství

Legendární Pyšné princezně osud nadělil spoustu trápení

Moje sladké tajemství

Manžel ji podváděl, a tak si natruc našla milence, což Ráž snášel velice špatně. Žena podle něj avantýry mít nesměla.

Byla krásná, úspěšná a měla velký talent. I tak ale potkalo Alenu Vránovou (91) mnoho těžkých chvil. To když se zamilovala do svého prince a chtěla kvůli němu opustit manžela.

Půvabná Alena Vránová (91) už jako malá holčička účinkovala v Dismanově rozhlasovém dětském souboru a čas od času se objevila i na divadelním jevišti.

Není divu, že vystudovala pražskou DAMU a po jejím absolvování působila do roku 1956 nejprve v Oblastním divadle v Benešově, posléze se stala členkou divadla ABC, kde spolupracovala například s Janem Werichem (†75) či Otou Ornestem (†89).

Chtěla se líčit a nosit hezké šaty

Záhy se jí začalo dařit i ve filmu, brzy se také vdala, a to za zapáleného komunistického básníka a dramatika Pavla Kohouta (95). Ti dva se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden