Můj kousek štěstí

Manžel Evy Holubové si možná našel mladší

Na čí hlavě je máslo?

Rozvod na spadnutí, čtrnáct let manželství hvězdy seriálu Jedna rodina je u konce. Takové dohady kolují zákulisím českého showbyznysu.

Eva Holubová (65) už prý nemůže dál. Manžela nejprve dlouho tajila, s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem (67) si soukromí vždy přísně střežili, možná i proto nikdo netušil, že jejich vztah možná stojí na vratkých nohách.

Druhá míza?

Některé zdroje naznačují, že si Zdeněk našel dámu, která má být výrazně mladší než jeho žena. Doma ve stínu slavné manželky se asi cítil odstrčený na druhé koleji.

S manželem vychovali dvě děti. S dcerou Karolínou mají úžasný vztah.

Zatímco Holubová se chodila bavit do společnosti, on po jejím boku chyběl. Jako by o jeho doprovod ani nestála. To by nahlodalo sebevědomí nejednoho muže, z čehož pak může pramenit touha načerpati jej jinde a jinak.

Pokud je to pravda, jen by to dokazovalo, jak obrovskou smůlu Holubová na muže má. „Na nešťastné lásky jsem byla zvyklá,“ komentovala před časem své románky z mládí s tím, že vždy milovala hezounky, kteří ale nemilovali ji.

Románky s kolegy?

Někteří kolegové Holubové tvrdí, že vztah se Zdeňkem ještě „slepí“, že se mají opravdu rádi. Případná nevěra se ale překousává těžko. Asi bude záležet i na tom, jestli v minulosti naopak výtvarník neodpustil nějaký ten úlet či flirt své drahé polovičce.

Mnohokrát se spekulovalo, že s hercem Bohumilem Kleplem (65) ji nespojuje zdaleka jen dlouholeté přátelství a počet filmových či divadelních rolí. Možná si tedy Holubová se Zdeňkem nemají co vyčítat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden