Můj kousek štěstí

Zvládne zachránit manželství?

Bude se rodina stěhovat do Prahy?

Je krásná, ale prý velmi smutná. Kristýna Ryška (38) v poslední době trávila hodně času mimo domov.

Natáčení Zlaté labutě jí bralo čas i energii, manžel se zatím staral doma v Rožnově pod Radhoštěm o jejich syna Antonína (3). A povídá se, že šéf folklorního souboru Jan Ryška už odloučení nezvládl a našel si „kamarádku“.

Prý manželku stále miluje, ale už se to asi nedalo snášet. Navíc i herečka má možná v Praze známost, a je tedy otázka, co s nimi bude dál. Vypadá to, že rozhodně mají naději, protože láska mezi nimi podle všeho stále zůstává.

Letos v létě to budou dva roky, co se brali.

Jenže na jak dlouho? I někteří jejich známí se shodují, že by se měla Kristýna prostě přesunout domů, nechat Prahu Prahou a věnovat se rodině. Tím spíš, že si prý její partner přeje dalšího potomka.

Příležitost by k tomu měla, Zlatá labuť brzy skončí, své závazky tak splní. Jenomže ona je v kurzu a lze předpokládat, že další role na sebe nenechají dlouho čekat, což ale může být pro jejich manželství konečná.

Zdá se, že brzy bude stát před zásadním rozhodnutím, které může zásadně ovlivnit nejen budoucnosti její, ale i dalších lidí – kariéra, nebo rodina?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden