Můj čas na kafíčko

Skončila herečka po rozchodu znovu sama?

Pohledná herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) se prý nedávno rozešla se svým dlouholetým partnerem, tělocvikářem a osobním trenérem z posilovny Ondřejem Rančákem (39). Povídá se, že vztah nezvládl další ošklivé informace, které o Rančákovi kolují ve světě českého showbyznysu.

Není jedinou ženou v jeho životě?

V internetové diskusi se objevily informace o tom, že nemá oči jen pro herečku a rád se otočí za jinými dívkami. A je možné, že pokud se tohle doneslo i ke Krejčíkové, už jí jednoduše došla trpělivost. Nikdo by se jí ale asi nemohl divit, není to totiž poprvé, co o něm kolují podobné zvěsti.

Ondřej Rančák (39).

Už jednou herečku ponížil

Před lety si měl dokonce s dívkami dopisovat, když zrovna byl s Anetou na dovolené. Tehdy to pro ni byl šok, ale odpustila mu. Dnes spolu mají dvě děti – Bena (5) a Antonii (2) – a dokonce Rančák Krejčíkovou požádal před sedmi lety o ruku. Svatba je ale stále v nedohlednu, i když tělocvikář dobře ví, jak moc si ji herečka přeje.

Dělá všechno pro to, aby se mu líbila

Krejčíková se navíc snaží, aby pro něj byla co nejkrásnější. Před časem dokonce podstoupila modelaci prsou. Sice říká, že to udělala pro svůj pocit, aby se ve svém těle cítila co nejlépe, ale možná to bylo i kvůli Rančákovi. O něm se totiž ví, že má vypracovanou postavu a mohl by z fleku soutěžit v kulturistice.

Všechno jsou klepy?

I proto doufáme, že různé komentáře, které jsme si přečetli na internetu, jsou jen ošklivé pomluvy, které se snaží dlouholetý vztah Krejčíkové s Rančákem zničit. Klidně mohou být i dílem nějakého zhrzeného hereččina ctitele, který si na ni myslel a doufal, že pokud zničí její vztah s Rančákem, bude pak u ní mít jakousi šanci.

To se ale přepočítal, herečka je totiž rodinný typ a nechce si vůbec ani představovat, že by se měli s partnerem rozejít. Věří tak, že jí je věrný, a nevzdává svůj sen o svatbě. Aneta dokonce nedávno v rozhovoru odhalila, že ji partner dohromady o ruku požádal hned dvakrát, a dokonce jednou i ona jeho.

Kdy bude svatba?

„Nechala jsem mu na přívěšek vyrýt báseň,“ svěřila se. Jsme tak přesvědčeni, že tím mu dostatečně naznačila, že už by měl minimálně začít hledat vhodné místo, kde ji pojme za ženu. Na co čekat, když mají dvě děti a proběhly tři žádosti o ruku? Nebo to bylo myšleno jen jako vtip, aby ji ukonejšil?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden