Moje šťastná hvězda

Na to pravé štěstí si musela dlouho počkat

Moje šťastná hvězda

Dlouho milovala nesprávné muže. Pak ale potkala Miroslava Zdeňka a hned věděla, že je to ten pravý a nedokáže bez něj být.

Měřeno hereckými úspěchy, je EVA HOLUBOVÁ (64) velká hvězda. Jenže ona o to nestojí. Nejspíš proto, že poznala, jak těžké je někdy bojovat o štěstí a lásku, takže ví, čeho si má vážit.

Podobně jako mnoho malých slečen se i Eva Holubová (64) toužila stát herečkou už odmalička. Mohli za to její rodiče, kteří milovali divadlo, zvláště Voskovce a Wericha a jejich hry z Osvobozeného divadla. Eva s nimi chodila pravidelně do divadla, a když začala studovat na gymnáziu, moc času na školu ji nezbývalo, protože veškerý volný čas věnovala amatérskému hraní. 

Tehdy se také stala členkou legendárního divadla Sklep. Než se ale proslavila ve filmech jako Pelíšky, Pupendo nebo Knoflíkáři, čekala ji ještě dlouhá cesta, která nebyla vždycky jednoduchá. A stejně složitě hledala i 

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden