Moje sladké tajemství

Poslední šance Sabiny Laurinové na lásku? Ve hře je všechno!

Moje sladké tajemství

V populární taneční soutěži se to fešáky jenom hemží. Dostane příležitost?

Donedávna platila herečka Sabina Laurinová (51) ze seriálu ZOO za opuštěnou chudinku, která ani po letech nemůže najít toho pravého. Teď se však zdá, že je všechno jinak! Rozhodla se jít štěstí naproti? Nebo snad celou dobu lásku skrývá?

Poslední roky si dává sakra pozor, aby ze svého soukromí nic nevyzradila. Tedy hlavně co se lásky týče. Jako by snad Sabina Laurinová (51) nechtěla něco zakřiknout. Nebo jen nechce, aby ji každý litoval, že se doma po večerech trápí, protože stále nenašla toho pravého?

Pětiletky bez oltáře

Nedávno se ale nechala blond kráska slyšet, že už dlouho touží po pozvánce do taneční show StarDance! Ta bude mít přitom letos pokračování, tanečníci začínají trénovat už během května. Že by se spoléhala na to, že

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden