Moje šťastná hvězda

Potkala Janžurová svoji spřízněnou duši?

Moje šťastná hvězda

Povídá se, že se po boku legendární Ivy Janžurové začal objevovat velmi sympatický muž.

Mluvilo se o tom, že Iva Janžurová (82) ukončí kariéru. Legendární herečka je však stále plná sil. Objevily se informace, že se vídá s podobně energickým mužem!

Radost se na ni dívat! Hvězda seriálu Vytoč mého agenta vypadá velmi spokojeně. Možná je to novou známostí. V zákulisí českého showbyznysu se totiž už nějakou dobu spekuluje, že se Iva Janžurová (82) stýká se sympatickým chlapíkem zhruba v jejích letech, který je podle všeho naladěn na stejně pozitivní vlně jako slavná herečka.

Prý není z branže a má jít o člověka, jehož zná už nějaký ten pátek. Je ale možné, že teprve nedávno zjistili, že si skvěle rozumějí. Ať je to jakkoli, Janžurová pookřála a jako by

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden