Moje sladké tajemství

Tajemný ctitel znovu na scéně! Kdo je neznámý muž po boku Anny Polívkové?

Moje sladké tajemství

Zářila vedle něj už před rokem a půl. Jenže pak bylo najednou ticho po pěšině. Teď spolu ale opět tokají.

Shodila dlouhé blond vlasy a vyvedla nového partnera. Vlastně spíš staronového. Už je spolu viděli, ale hvězda seriálu Einstein 2 Anna Polívková (44) je tajnůstkářka a nemíní prozradit ani identitu tajemného ctitele, ani to, jak to mezi nimi vlastně je.

Dlouhé vlasy jsou pryč a z plavovlásky je zase bruneta. I herečka Anna Polívková (44) propadla trendu zkracování. Že by v duchu hesla „nový účes, nová šance na lásku“?

Tak je to láska, nebo ne?

Dost možná to zafungovalo. Na premiéře filmu Lítá v tom jí to seklo jako nikdy a evidentně se to zamlouvalo i jejímu doprovodu. Záhadný ctitel se k ní sice připojil až v sále, před fotoaparáty pózovala Polívková sama, ale na obou bylo vidět, že ze sebe nemohou odtrhnout oči.

Přitom spolu nebyli viděni poprvé! Spekulace o novém partnerovi se objevily už před rokem a půl. Se stejným sympatickým cizincem tehdy dorazila na afterparty premiéry filmu Po čem muži touží 2. Jenže pak neznámý

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden