Můj kousek štěstí

Stáhne partner Kristinu Kloubkovou ke dnu?

Ani on není v ideální pozici. Vzít si dámu, která přiznává silnou labilitu, chce kuráž...

Sliby o svatbě jsou asi jen prázdná slova, moderátorka prý kvůli tomu hodně trpí. Zdá se, že idea krásného života, který si vybájila, zůstává pouhým snem. Někteří lidé z jejího okolí o ni mají strach.

Stále krásná blondýnka své fanoušky šokovala přiznáním, že před časem uvažovala o sebevraždě. „Chtěla jsem to vzdát. Přišlo mi to jako východisko, že bude všem líp,“ přiznala Kristina Kloubková (47) děsivou skutečnost.

Z depresí a úzkosti se nakonec dostala a zdálo se, že se vše v dobré obrátilo. Poslední dobou se ale spekuluje, že moderátorka je znovu nešťastná. Možná si vykreslila dokonalý život po boku Václava Kuneše (48), jenže ten stále nepřichází.

Zlatým hřebem pro ni měla být veselka, její partner se ale stále k ničemu nemá. Dokonce se objevily i zprávy, že si ji vůbec vzít nechce. Nikdo by se nemohl divit, kdyby to pro Kloubkovou byla zkouška, kterou by nemusela zvládnout.

Vždyť teprve v létě loňského roku ukončila léčbu u psychiatra, brala antidepresiva. Asi je ale stále zranitelná a Kuneš ji svým chováním může stahovat zpátky ke dnu.

Jeho řeči ve stylu, že nechápe, jak může být svatba pro někoho důležitá, pro ni mohou být opravdu bolestné, a když už nic jiného, tak jí rozhodně nepomáhají. Světlým bodem pro ni samozřejmě je dcera Jasmína (11).

Náš zdroj, který má blízko k televizi Nova, tvrdí, že Kloubkové přitom ke štěstí stačí málo – pochopení, láska a muž, který ji podpoří. Možná i proto před nějakou dobou v zákulisí českého showbyznysu kolovaly dohady, že měla mít románek s kolegou Martinem Pouvou (60).

Třeba jen potřebovala utéct, schovat se u někoho, kdo ji vyslechne a bude pro ni mít pochopení. Její okolí věří, že je dost silná na to, aby případné „démony“ dokázala ukočírovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden