Můj kousek štěstí

Adéla je pro mě dar z nebes

Jiří Langmajer (50) , Adéla Gondíkovová (42)

Před časem oslavil herec Jiří Langmajer padesátku. A poprvé v životě veřejně přiznal, že bez své lásky Adély Gondíkové (42), která mu od základů změnila život, by byl ztracený. Za setkání s ní děkuje Pánu Bohu a věří, že pokud zůstanou spolu, nic zlého je už v životě nepotká.

Ve filmu, televizi i divadle slavil herec Jiří Langmajer (50) úspěchy snad hned od první chvíle, kdy začal hrát. A podobně úspěšný byl také ve vztahu k ženám, které se na něj, snad nejen kvůli nezaměnitelnému šarmu, kterým oplývá, ale i kvůli jeho hereckým úspěchům, doslova lepily.
A on nedokázal odolat ani přesto, že byl více než dvacet let ženatým otcem dvou krásných dcer Julie (18) a Terezy (25). Když se mu pak před pěti lety do cesty připletla herecká kolegyně Adéla Gondíková (42) nikdo, a hlavně ani oni dva tehdy nedoufali, že by jejich vztah mohl mít delšího trvání. Dnes je ale všechno jinak a herec, kterému milostné avantýry nikdy příliš dlouho nevydržely nyní přiznává, že nebýt Adély, byl by dnes v životě ztracený.

Bude konečně svatba?

„ Já se bez ní cítím takovej ztracenej. Mám rád, když ji mám nablízku. Jsem pak klidnější. Vím, že všechno funguje a že se nic nemůže stát,“ přiznává dnes herec, který právě dotočil svůj nový film Seznamka, který dostal darem právě ke svým padesátinám. Po jeho boku se v nové komedii objeví i jeho milovaná Adéla, se kterou dostanou, zatím jen na filmovém plátně šanci zahrát si manžele. „ Změnila v mém životě všechno zásadní. Byl to zázrak a jsem pánubohu vděčnej, že jsem Adélu potkal. Díky ní jsem si uvědomil, že způsob, jakým žiju, je pro mě smrtelný,“ dodává herec, který platil dříve na bouřliváka a svůj žal utápěl v litrech alkoholu. Zda požádá krásnou Adélu Gondíkovou, která pro něj tolik znamená, konečně o ruku i v reálném životě, je však zatím ve hvězdách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden