Můj kousek štěstí

Walda se musí otáčet v hrobě!

Waldemar Matuška (†76), Olga Matušková (67)

Walda se zřejmě musí obracet v hrobě! Počátkem června uplynulo sedm let od jeho úmrtí, snad i proto se jeho bývalá žena Olga Matušková (67) vydala do Čech, aby zavzpomínala. Nepřijela však sama! Přímo z Floridy, kde už roky žije, totiž přiletěla se svým novým přítelem Jiřím Plannerem (82), kterého znal i samotný Waldemar. „Přede dvěma lety mu také zemřela manželka Jana, a to neštěstí, které nás potkalo, nás sblížilo,“ vysvětluje vdova po slavném Slavíkovi z Madridu a dodává, že Planner byl dobrým rodinným přítelem už za života jejího manžela a snad i proto se před sedmatřiceti lety stal kmotrem jejích syna Waldemara mladšího (37), který žije v New Yourku.

Společně navštívili Waldovo muzeum

Do Čech přiletěla vdova po interpretovi slavného hitu Ach, ta láska nebeská, který jí kdysi možná zpíval do ouška, prý hlavně proto, aby zavzpomínala na svého zesnulého muže. V plánu byly i koncerty, nakonec však zůstalo jen u návštěvy Muzea Waldermara Matušky v Jaroměři, kam vdova po slavném zpěvákovi zavítala právě společně se svým přítelem Plannerem. Duch jejího zesnulého manžela tak možná postával opodál a musel se dívat, jak se jeho životní láska rozplývá v náručí jiného muže. A veselo mu z toho zřejmě nebylo!

Našla v něm náhradního muže

Matušková však o svém novém vztahu příliš hovořit nechce a skutečnost, že už se z kamarádství možná stalo něco víc zatím popírá. „ Rád u nás tráví čas. Ve Waldíkovi se vidí, s manželkou děti neměli, a kmotr je vlastně pro Waldu po tátovi nejdůležitější mužská osoba v jeho životě.
Nebudu meditovat, jak to je, slovo partner bych zatím nepoužila. Takhle to prostě zatím je,“ hovoří o Plannerovi, který dříve působil jako známý jazzman a dokonce byl uměleckým šéfem Divadla Semafor, Olga Matušková. I kdyby tomu tak bylo a do jejího srdce vstoupila po sedmi letech znovu láska, Waldemar Matuška (†76) prý stejně navždy zůstane nejlepším mužem jejího života.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden