Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Vyštvou ji ze školy?

Ta si tedy naběhla! Myslela, že bude uznávanou kantorkou, místo toho sklízí posměch!    

Aktivní modelka Agáta Prachařová (32) se radovala, že má konečně džob opravdu na úrovni. Po vzoru maminky Veroniky Žilkové (56), která kromě natáčení a divadla učí na herecké škole, nastoupila na konzervatoř, kde má přednášet na téma mediální komunikace.

Dokonce má být vedoucí kantorů. Jenomže místo respektu a prestiže jí spíš opovrhují!     Ačkoli by jí jistě mohla vyšlapat cestičku maminka, prý se na školu dostala bez protekce řádným výběrovým řízením.

„Uchazečů, pokud vím, bylo více a pan ředitel si vybral Agátu. Škola je soukromá, takže je na majiteli, komu dá důvěru a kterým směrem chce obor vést,“ sdělila její matka herečka Veronika Žilková. A jak se tedy Agátě nyní na učitelské katedře vede? Asi není zrovna oblíbenou členkou sboru.

Kolegové si o ní prý za zády živě šuškají a utahují si z ní. Nemohou pochopit, že večírková královna a skandalistka, jako je ona, má vyučovat studenty.     Velkou vlnu pobouření mezi profesory například vyvolala její nedávná aféra, kdy točila za jízdy autem video na internet a velmi při tom riskovala.

Prý by si raději měla hledět své novorozené dcerky Mii. „Upřímně nechápu, co chce studentům, vštěpovat. Aby byli nezodpovědní za volantem? Nebo aby se víc věnovali všemu jinému než dítěti?" rozčilovala se jedna nejmenovaná kantorka konzervatoře.

Těžko tedy říci, jak dlouho Agáta na škole vydrží. Pan ředitel možná vsázel na to, že modelka udělá škole reklamu. To se podařilo, ovšem otázkou je, zda dobrou. A jak dlouho Agáta vydrží tlak svých kolegyň, kterým je trnem v oku?   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden